Част и задовољство

slika

Нови шеф стручног штаба Дејан Ђурђевић данас је представљен у просторијама клуба. Популарни Шваба упознао се са играчима, а након састанка и одржао први тренинг са својим сарадницима Сашом Кљајићем и Немањом Голубовићем. Своје прве импресије наш нови тренер изнео је за сајт клуба:

- Пре свега велика је част и задовољство радити у клубу овакве традиције. Тренутак је специфичан и несвакидашњи за мене, врло ретко сам током своје каријере преузимао клубове у оваквим ситуацијама. Али посао не бира, да не мислим да не можемо направити добре ствари не бих био овде. Постoје текући проблеми, у ово мало времена до полусезоне трудићемо се да то доведемо на виши ниво, како би резултати били бољи. Сигуран сам да овај клуб и екипа заслужују више од онога што је дато у овом тренутку.

Колико сте упознати са играчким кадром и генерално са ситуацијом у клубу?

- Морам бити искрен, последње три године фактички нисам био у Србији. Међутим, увек сам био добро обавештен о играчима, имам одређене информације и пратим. Гледао сам последње три утакмице Земуна, сви смо свесни да то није било на очекиваном нивоу. Можда бих ја волео да имам већи број играча у ростеру и још више квалитета у екипи, али то је тренутно тако. Када преузимате један клуб, ви га узимате са свим његовим врлинама и са тренутком у коме се налази.

Какав је план и програм за наредне дане?

- План је да се мало склонимо из Београда, да се дружимо и упознамо што боље. Током тренинга и 24.часовног дружења да видимо шта можемо да урадимо како би се спремили за следећу утакмицу која је за нас најважнија. Размишљамо већ о Војводини, сви моји циљеви стреме ка томе како би направили добар резултат у Новом Саду.

2018-11-15 13:51:36

Пријатељи клуба: