Земун гостује у Новом Саду

slika

После репрезентативне паузе, овог викенда се наставља Супер лига Србије. Наш тим ће у суботу на стадиону Карађорђе одмерити снаге са екипом Војводине. Утакмица је на програму од 16:00 часова. Нови шеф стручног штаба Дејан Ђурђевић, прво се осврнуо на "мини припреме" које су спроведене у Републици Српској:

- Велико је задовољство што смо имали прилику да проведемо неко време у Станишићима. Тамо смо имали изузетне услове за рад и испоштовани смо максимално. Позитивно сам изненађен са оним што сам тамо видео. Искористили смо време на најбољи начин иако га није било много. Проблема има, покушали смо да у најкраћем периоду урадимо што више ствари, што се тиче тима и игре. Да поставимо курсоре, куда ћемо и како даље. Што се тога тиче, ја сам јако задовољан.

Каква су очекивања од сутрашње утакмице, биће то и Ваш званични деби на клупи Земуна.

- Табела показује да је Војводина једна добра и искусна екипа, можда се не налазе баш у најбољем тренутку. Они су тим који има своје квалитете, вођени су искусним тренером господином Окуком, који је и мене тренирао. У питању је прекаљени стручњак, уз Косановића најискуснији тренер у Србији, у овом тренутку. Сигурно знам, да је озбиљност у њиховој екипи велика и ствари се постављају на своје место. Све смо то видели у анализи њихове игре.
Међутим, ја сваки тренутак проведен на клупи размишљам о томе, како ће моја екипа да победи. Оно што је сигурно, без беле заставе одлазимо у Нови Сад.

Каква је кадровска ситуација пред овај дуел?

- Жао ми је што је Цветковић повређен, дијагноза је таква да на њега нећемо рачунати дужи период. Морамо се изборити и без њега, кога нема без њега се мора. Расположење у екипи је доста добро, жељни и орни сви једва чекамо сутрашњу утакмицу.

2018-11-23 14:36:11

Пријатељи клуба: