На победу против Радника

slika

Пред нама је 18. коло Супер лиге Србије, наш тим угостиће екипу Радника из Сурдулице. Утакмица је на програму у суботу 01.12. са почетком у 13:00 часова. Тим поводом шеф стручног штаба Дејан Ђурђевић изнео је своја очекивања пред сутрашњи дуел:

- Свака утакмица је веома важна, а наша очекивања пред овај сусрет су да пробамо да победимо. Не видим ни један разлог да не буде тако, али да ће бити лако сигурно неће. Пре свега у противничком тиму је човек који је тренирао нашу екипу веома дуго и познаје је у душу. Сигуран сам да ће урадити доста добрих ствари за његов тим да нас онемогући. Међутим, после добре реакције целе наше екипе и тимског духа који је преовладао и све више улази у свлачионицу и на терен, надам се да ће то бити јако добро. Момци су потпуно свесни значаја и важности ове утакмице, јер следећу играмо са Партизаном. Освојен бод у Новом Саду би изгубио на значају у колико не остваримо тријумф сутра. Победе нам нико не гарантује, њих морамо да заслужимо.

Каква је кадровска ситуација пред овај дуел?

- Имамо одређених проблема са вирусом, поједини играчи имају виремију, мале температуре и упале грла. Видећемо данас на последњем тренингу какво је дефинитивно стање и на кога можемо да рачунамо пред сутрашњу утакмицу.

2018-11-30 12:18:28

Пријатељи клуба: