Ковачевић дебитовао за Земун

slika

Сви су се на стадиону, а и преко малих екрана питали, ко је момак који је ушао у игру у 70. минуту уместо Немање Томића? Реч је Љубомиру Ковачевићу омладинцу нашег клуба. Популарни Љубо рођен је 2000. године и игра на позицији нападача.

Ковачевић је имао веома запажен учинак у омладинској селекцији нашег клуба. На петнаест утакмица постигао је исто толико голова, те је један од најзаслужнијих за прво место и јесењу титулу. Све ово није промакло новом шефу струке Дејану Ђурђевићу, који га је позвао да тренира са првим тимом. Недуго затим дебитовао је ни мање, ни више него против Партизана. Момак рођен у Херцег Новом није крио одушевљење после прве утакмице у сениорској конкуренцији:

- Осећај је феноменалан, велика је част и задовољство што сам дебитовао за први тим. Нисам могао да сањам, да ће се то десити баш у сусрету против Партизана. Било је сјајно, утакмица под рефлекторима и уживо пренос на телевизији. Наравно остаје жал што смо изгубили. Велико хвала дугујем шефу стручног штаба, управи клуба и мом тренеру у омладинцима. Надам се да ћу поново добити шансу да играм за први тим. Циљ ми је да постижем голове и у сениорском фудбалу.

Љубо честитке на дебију и срећно!

2018-12-07 17:39:09

Пријатељи клуба: