Време је за победу

slika

Пред нама је предпоследње коло јесењег дела првенства, наш тим угостиће екипу Младости из Лучана. Сусрет је на програму у недељу, 09.12. од 13 часова. Своја очекивања од овог дуела изнео је тренер Земуна Дејан Ђурђевић:

- Мислим да је време за победу. Пред нама је јако тешка утакмица, против изузетно квалитетног и стабилног противника. Младост је једна од најискуснијих екипа у нашој лиги, која је такође предвођена веома искусним тренером. Позиција коју заузимају на табели, говори о њиховом квалитету.

Шеф стручног штаба је задовољан како је тим играо у претходном периоду:

- Међутим, после доста коректних ствари које смо видели у ове три утакмице, сада нам требају бодови. Тако да смо максимално спремни да освојимо исте. У овом тренутку више није важно, ни квалитет игре, ни начин на који ћемо наступити. Једноставно, морамо се изборити за победу.

Какве услове и утакмицу генерално очекујете?

- Терен ће после ове кише бити вероватно доста расквашен и тежак за игру. Екипа која сутра буде имала више карактера, хтења, знања и борбе профитираће из овог сусрета.

Каква је кадровска ситуација пред овај дуел?

- Сви играчи су у конкуренцији, сем Ђаловића који има парне картоне. Имамо и неких малих ситних повредица, с обзиром да играмо на три дана у овом циклусу. После данашњег тренинга имаћемо јасну слику с којих једанаест ћемо почети утакмицу.

2018-12-08 11:47:33

Пријатељи клуба: