Победа нам је преко потребна

slika

Овог викенда „спушта се завеса“ на јесењи део шампионата у Супер лиги. У последњој утакмици ове полу-сезоне, наш тим дочекаће екипу Динама из Врања. Противник заузима последње место на табели, са свега седам освојених бодова. Међутим, екипа са југа Србије је својеврстан дужник Зелено-плавима. У првом сусрету пролетос у Врању, домаћин је славио минималну победу. Tако да ће сутра бити прилика за неку врсту реванша. Свестан свега тога је и шеф струке нашег тима Дејан Ђурђевић:

- Oчекивања су као пред сваку утакмицу коју играмо код куће, да освојимо сва три бода. Спремамо се пред овај нимало лак сусрет и сами себи смо наметнули одређени притисак, иако играмо против екипе која је последња на табели. То нас неће заварати, поготово што знамо какви нас временски услови очекују. Квалитет је сигурно на нашој страни, али он се губи у тим околностима у односу на хтење, вољу и ангажовање. Победа нам је потребна као "Хлеб наш насушни", да би завршили у позитивном расположењу сезону. Такође, желимо да скупимо неки бод више, који ће бити јако важан у наставку првенства.

Каква је кадровска ситуација пред овај дуел?

- Имамо проблема, пар играча који вуку повреде сигурно неће играти. Лоши услови за игру и тешки терени су то додатно погоршали. Међутим, нема алибија морамо да изађемо сутра и покушамо да освојимо три важна бода.

Утакмица је на програму у суботу 15.12. у 13:00 часова.

2018-12-14 11:56:55

Пријатељи клуба: