Обавештење о новим налозима на Фејсбуку и Инстаграму

slika

Фудбалски клуб Земун обавештава навијаче и јавност да су од недавно направљени нови званични клупски налози на друштвеним мрежама

Због техничких проблема клуб је био принуђен да отвори нове странице преко којих ће бити у контакту са навијачима и љубитељима клуба.

Доба када су интернет странице, апликације и друштвене мреже медији који су најпопуларнији на свету ствара обавезу да и велики клубови иду у корак са таквим трендом. ФК Земун дужи временски период има налоге на друштвеним мрежама, али је због неочекивано насталих проблема био принуђен да направи нове. Једним кликом доћи ћете до нових страница на друштвеним мрежама Инстаграм и Фејсбук које се налазе у горњем делу званичног сајта, а уколико желите да на њима буду и ваши пријатељи који су такође навијачи Земуна или људи који желе да буду упућени у дешавања у Горњој Вароши, можете их позвати да такође запрате профиле.

Кликом на логотипе Инстаграма или Фејсбука отићи ћете директно до нових страница на поменутим мрежама, а логотипи се налазе у горњем делу сајта испод грба ФК Земун.

НОВА ФЕЈСБУК СТРАНА: www.facebook.com/fkzemun.rs
НОВА ИНСТАГРАМ СТРАНА: www.instagram.com/fkzemun_1946

2019-02-18 10:18:06

Пријатељи клуба: