Дејан Ђурђевић након Мачве - Фали нам оно најбитније, голови! Посао јесте Сизифов, али успећемо

slika

Фудбалски клуб Земун играо је нерешено данас на Градском стадиону против Мачве - 0:0.

Велики број пропуштених прилика на обе стране и пуне руке посла за Марка Милошевића и Душана Пулетића.

Шеф струке Земуна, Дејан Ђурђевић био је задовољан залагањем својих изабраника, али не и реализацијом која је и кључан разлог због којег нису освојена сва три бода.

- Очекивали смо сви победу и да напокон упишемо три бода на свом терену, али неке ствари иду против нас и нису у нашој контроли. Научили смо да играмо по добром терену, данас је била каљуга из које се тешко може исчупати. Такве ствари увек више одговарају екипи која гостује. Мачва се показала као једна чврста екипа. Што се мог тима тиче, имам само речи хвале, од хтења, залагања... Али нам фали оно најбитније у фудбалу - голови. У првом полувремену смо били озбиљно доминантни и имали велики број изгледних прилика, али у задњих 20, 30 метара терена нисмо имали квалитет да решимо то. Знам да је веома тешко и да радимо Сизифов посао, али сваким даном све више верујем да са овом групом играча можемо да остваримо оно што се од нас очекује - опстанак у Суперлиги.

И Дарко Тешовић жали за пропуштеним приликама гостујућих играча који су такође запретили у неколико наврата.

- Морам да честитам мојим момцима на изузетном залагању и дисциплини. Били смо бољи од Земуна, али нисам задовољан јер смо причали о томе и веровали да можемо да победимо. Били смо врло близу тријумфа, али после шанси које смо ми пропустили, губе се утакмице... Са те стране морам да будем задовољан, али је требало да победимо и будемо још задовољнији са три бода. Морам да признам да је и Земун имао пар изгледаних ситуација, али када се подвуче црта ми смо их имали више. Идемо даље, враћамо се у Шабац где се већ од сутра спремамо за меч против Рада, изјавио је Дарко Тешовић на конференцији за медије.

2019-02-23 16:26:23

Пријатељи клуба: