Семафор

slikaФудбалски клуб Земун ће на Градском стадиону дочекати Пролетер од 14 часова.

Управо ова утакмица биће прва за новим семафором који је постављен на северној трибини Градског стадиона. Најсавременија техника оплеменила је стадион у Угриновачкој улици, а то је само први корак ка потпуној модернизацији и доказ да клуб тежи ка европским стандардима.

- Остварен је један од циљева са наше листе, али много их је још пред нама. Семафор је стигао и први пут ће се на делу показати у среду када ћемо дочекати екипу Пролетера. Захвалили бисмо се Фудбалском савезу Србије на донирању семафора и Градској општини Земун на великој помоћи код постављања истог. Прошле године је решено питање подземног залива, ове семафор, већ сада радимо на реализацији нових пројеката. Сви на челу са председником клуба улажемо напоре да стадион буде што презентнији и савременији. Позивамо све навијаче да подрже ФК Земун већ у среду од 14 часова на Градском стадиону и помогну нашим играчима да изборе опстанак у елити, где нам је место, изјавио је директор стадиона - Бобан Сибиновић.

Земун је сезону почео ремијем на Бањици против Рада, потом је без голова играо против Мачве на свом стадиону, а протеклог викенда је доживео први пораз у овој години, од Бачке. У среду ће изабраници тражити први тријумф у 2019. години, а ривал је новосадски Пролетер.

2019-03-04 20:34:06

Пријатељи клуба: