Дејан Ђурђевић - Утакмица није 45 минута, оброк се плаћа на крају ручка

slika

Одлично је Земун започео гостовање против Вождовца, али је на крају изгубио 3:1.

Времена за освртање нема пуно, а већ сутра следи нови окршај у Суперлиги Србије.

Ривал Фудбалском клубу Земун на Градском стадиону од 16 часова биће суботички Спартак који тренутно заузима 10. место и бори се за пласман у плеј-оф.

- Доста густ распоред у завршници овог дела шампионата, код куће играмо па очекујемо да валоризујемо сав рад који смо уложили у претходном периоду. Треба да будеомо позитивни и елиминишемо лоше ствари које смо имали против Вождовца, а да инсистирамо на добрим из те утакмице, изјавио је Ђурђевић.

Дејан Ђурђевић ће за Суботичане моћи да рачуна на неколико повратника у тим.

- Имали смо велики пех против Вождовца јер нису могла да играју три играча које сам планирао за стартну поставу, међутим сада поново могу да рачунам на Немању Томића, Немању Вучића и Милана Савића. Додатно је ојачана конкуренија, што је добро. Нас је и овако мало па се осете повреде и картони... Сада смо дефинитивно јачин него пред прошлу утакмицу.

Да ли је рецепт за Спартак игра из првог полувремена на Крову?

- Не само то полувреме, него и против Радничког коло раније и многих других екипа. Али немамо ништа од тога јер се фудбал не игра 45 минута, оброк се плаћа на крају када поједете ручак. Волео бих да играмо лошије али да освајамо бодове. Подела се ближи сви смо још увек близу на табели и ништа није решено. Неопходна нам је победа са психолошког аспекта.

2019-04-02 17:37:43

Пријатељи клуба: