Дејан Ђурђевић - Примили смо голове из изгубљених лопти, тешко до поготка

slika

У претпоследњем колу лигашке фазе Суперлиге Србије Земун је од Спартака поражен резултатом 2:0.

Двоструки стрелац за Суботичане био је Стефан Денковић и то у размаку од три минута.

Хаотичан период игре домаћина резултирао је головима Спартака који су и одлучили утакмицу. Тај део меча је апострофирао и шеф струке Земуна, Дејан Ђурђевић:

- Пре свега честитке колеги на заслуженој победи. Општи утисак је да је "такмичарскија" екипа победила. Није ту било неке лепоте. Били смо доминантнији прво полувреме, и у игри и пасу. Квалитетно смо и излазили, али је реализација је проблем. Ужасно нам је тешко да постигнемо гол, а када је тако онда је тешко и победити. У другом полувремену се нисмо добро наместили, примили два гола из изгубљених лопти на нашој половини. Имамо доста проблема и све је тежа и тежа ситуација. Видело се светло на крају тунела, али како иду ствари ово дефинитивно није добро, изјавио је Дејан Ђурђевић.

Више разлога за задовољство имао је Предраг Роган.

- Знали смо да нас чека изузетно тешка утакмица и да квалитет Земуна не одговара положају на табели. На крају се чини да смо лагано победили али верујте да није тако било. Мислим да је пресудио промашај Немање Вучића код 0:0, затим је Денковић постигао два гола и рутински смо привели утакмицу крају. Стално истичем да још увек ништа није готово, окрећемо се сутрашњем тренингу и наредној утакмици. Нема опуштања, а Земуну желим све најбоље, овде сам провео лепу годину, рекао је Предраг Роган.

2019-04-03 19:14:06

Пријатељи клуба: