Дејан Ђурђевић - Борац сам, до краја! Навијачи незадовољни са пуним правом

slika

У последњем, 30. колу лигашког дела Суперлиге Србије Земун ће гостовати Напретку из Крушевца у недељу од 17 часова.

Неколико дана раније су зелено-плави претрпели пораз од Спартака на свом терену.

Још једном у низу краткотрајни период боље игре ривала пресудио је Земуну и донео нови пораз.

- После једног оваквог пораза код куће наравно да није лако, атмосфера није завидна али то ће моћи да се исправи једино следећом борбом у новој утакмици. У овом случају добро је што наредни меч долази брзо. Морамо да се "побијемо" са њима пред плеј-аут, Напредак је добар тим и осокољен пошто је серију лоших резултата прекинуо победом против Партизана, што нама не полази за руком. Спремни смо да се потршимо у Крушевцу и будемо карактерно бољи него против Спартака. Тада је један примљен гол променио све добро и изменио њихов идентитет на терену. Практично су се предали у тим моментима, а на крају рутински славили.

Дејан Ђурђевић ће имати и доста проблема код састављања екипе због суспензија и повређених играча.

- Имамо доста проблема и повреда. Немања Вучић и Лука Синђић неће играти због картона, Немања Томић је обновио повреду, док због проблема са повредама не могу да рачунам ни на Михаила Милутиновића, Борислава Терзића и Василија Јањића. Добра ствар је што се отвара место да неко од других играча засија.

Након дуела у Крушевцу следи дељење бодова и борба за опстанак у плеј-аут фази Суперлиге.

- Дуел са Напретком је последња шанса да побољшамо бодовни салдо пред дељење, а након што се преполови учинак сви смо близу у доњем делу. Ми већ одавно не смемо ништа да чекамо и ситуација у којој се налазимо није ништа ново. Играчи треба да преломе психолошку баријеру у глави и морамо да победимо. Игрчи су морално пољуљани. Ја се никада не предајем и борац сам до краја.

Дејан Ђурђевић је прокоментарисао и протест најватренијег дела навијача Земуна који су северну трибину Градског стадиона напустили пре краја утакмице.

- Навијачи су исказали незадовољство са пуним правом, ону су навијачи и имају пуно право да то раде. И ја сам незадовољан и сви ми којима је стало до Фудбалског клуба Земун смо незадовољни.

2019-04-05 16:07:17

Пријатељи клуба: