Коковић промовисан на Градском стадиону - "Дошао сам да победим!"

slika

Млади стручњак наследио је Дејана Ђурђевића у Горњој Вароши.

Радомир Коковић је од данас и званично шеф струке Фудбалског клуба Земун.

Бивши фудбалер Земуна и играч који је каријеру окончао управо на Градском стадиону данас је представљен у клупским просторијама зелено-плавих. Коковић се након промоције упознао са екипом и одрадио први тренинг, а дебитоваће на клупи Земуна у суботу на старту плеј-аут фазе Суперлиге против Вождовца.

- Имам прилику и част да представим Радета Коковића ког пратимо већ дуже време и надам се да ћемо овим потезом решити питање тренера на дуже стазе у Земуну. Са новим и амбициозним стручњаком ћемо направити план и програм за велику борбу за опстанак у Суперлиги. Не треба пуно причати, доста је посла пред нама, а пре свега Радету да пожелимо добродошлицу и пуно среће у раду, рекао је директор клуба Милан Драгељевић.

Радомир Коковић није крио задовољство на данашњој промоцији, али и решеност да избори опстанак са Земуном.

- Истакао бих да ми је велико задовољство што сам поново у клубу где сам завршио играчку и почео тренерску каријеру. Дошао сам овде да победим. Не може простије од тога, ту сам да победим и урадим све са својим стручним штабом да Земун ове сезоне избори опстанак. То је наш циљ, а о неким циљевима за следећу сезону и дугорочним плановима нећемо сада. Захтеваћу од мојих играча да прихвате менталитет победе. Захвалан сам руководству клуба што је у мени препознао стручњака који може да допринесе у остварењу клупских циљва, а већ од данас крећемо да радимо на томе, био је јасан Радомир Коковић.

2019-04-11 14:30:05

Пријатељи клуба: