Припреме у пуном јеку

slika

Фудбалери Земуна увелико се припремају за нову сезону по плану и програму шефа стручног штаба Милана Милановића. Сутра 23.06. предвиђена је и прва провера против руског премијерлигаша Крила совјетов. Сусрет је на програму у спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Након овог дуела екипа и стручни штаб одлазе пут Златибора где ће обавити најважнију фазу припрема. На овој "планинској лепотици" тим ће боравити од 24.06. до 08.07. Тренираће се углавном два пута дневно, са акцентом на физичку и техничко - тактичку припрему, а у плану је и одигравање више контролних утакмица. Већ 27.06. наши фудбалери састају се са руском Мордовијом, а за 30.06. заказан је дуел са једним од црногорских прволигаша, који ће у том периоду такође боравити на Златибору. Нова провера уследиће трећег јуна против румунске Газметане, да би задњу утакмицу на припремама "зелено-плави" играли са Катар клубом из истоимене земље.

. Две последње "генералне пробе" Земун ће имати на свом терену против екипе ТСЦ - а из Бачке Тополе 11.07, односно руског Урала 14.07. у Спортском центру ФСС - а.
Почетак првенства на програму је 21. јула, кад ће наши првотимци гостовати Чукаричком на Бановом брду.
link

2018-06-22 18:38:27

Пријатељи клуба: