Eкипа стигла на Златибор

slika

Eкспедиција Земуна допутовала је на српску "планинску лепотицу"

Фудбалере и стручни штаб на Златибору дочекало је прохладно и кишовито време, али то није сметало да се одради први тренинг лакшег интензитета, на теренима "Швајцарије". Наш тим одсео је у Студентском одмаралишту "Ратко Митровић", у којем ће боравити наредне две недеље. Већ другог дана радило се два пута дневно, ујутру и после - поподне. За 27.06. предвиђена је и прва контролна утакмица против руске екипе Мордовије, сусрет почиње у 16:30.

Шеф стручног штаба Милан Милановић на припреме је повео 24. фудбалера: голмани Милошевић Марко, Крунић Милош и Пејовић Никола, играчи Цветковић Ненад, Луковић Стеван, Симић Вељко, Подунавац Милош, Вукадиновић Миљан, Ђаловић Марко, Трајковић Бранислав, Милутиновић Михаило, Нинков Павле, Савић Душан, Цуцкић Никола, Рогач Иван, Станимировић Предраг, Босанац Страхиња, Миовски Бојан, Марвеђио Андрej, Toшески Милош, Ковачевић Љубомир, Стокић Лазар, Ристовић Никола и Стојковић Никола.

У раду ће помагати помоћни тренер Драгослав Миленковић, кондициони тренер Ћирић Бранко и тренер голмана Манојловић Небојша. О здрављу играча брину: доктор екипе Гњидић Милан и физиотерапеути Ристовић Драган и Ловрић Петар. Економ је Павковић Синиша, а секретар стручног штаба Вујошевић Никола. Да све буде беспрекорно и на високом нивоу као и много пута до сада, задужен је директор клуба Ћук Рајко.

2018-06-26 23:48:23

Пријатељи клуба: