Почиње нова сезона Супер лиге

slika

Фудбалери Земуна своје такмичење у најелитнијем рангу српског фудбала за сезону 2018/19 почињу на Банoвом Брду. Наш тим гостоваће екипи Чукаричког, а утакмица је на програму у суботу 21.07. у вечерњем термину од 20 сати.
Своја очекивања од „премијере“ данас су изнели су шеф стручноф штаба Милан Милановић и млади првотимац Вељко Симић.

- Сутра се игра прво коло шампионата а ми смо се зажелели фудбала, међутим немам нека очекивања нити било шта може да се предвиди. Екипа се доста изменила, отишло је 7-8 играча а дошло 10-12 нових. Тако да још немам јасну слику с каквим тимом располажем, а то ћемо сазнати у првих пар кола. Међутим, оно што ми је познато да су играчи на припремама доста добро радили, трудили се и дали све од себе. Са те стране сам задовољан и мислим да психолошки, физички и тактички спремно улазимо ову утакмицу, констатовао је популарни „Шваба“.

На питање о кадровској ситуацији Милановић каже: Ситуација је уобичајена за почетак првенства, на сву срећу немамо повређених, здрави су Богу хвала сви који су тренирали. Има пар играча који се „враћају“ из повреда као што су Савић и Трајковић. Први је веома близу да почне да игра, а Трајковић ће за пар недеља почети. Повратак Вучића се очекује у септембру а такође и Нешовића, то су од раније момци ван строја који су имали тешке повреде. Што се тиче нових играча неки ће стећи право да играју сутра неки не, углавном проћи ће одређено време када ћемо се сви сакупити и надам се да ћемо тад имати добру екипу.

Вељко Симић са оптимизмом дочекује дуел на „Брду“: Као што је шеф већ рекао веома је тешко предвидети резултат и очекивања пред прво коло, с обзиром да се тим доста изменио. Знамо да гостујемо једној од најквалитетнијих екипа у лиги, имајући у виду њихове резултате у последњих пар година. Међутим, ми имамо одређене амбиције и уверен сам да можемо одиграти једну добру утакмицу и направити позитиван резултат на овом гостовању. Познајем добро екипу Чукаричког која има добре играче, пре свега Богосавца против којег сам играо, а ту су и остали. Ипак, после одличног другог дела прошле сезоне мислим да имамо чему да се надамо.

СВИ НА БРДО!

2018-07-20 15:07:13

Пријатељи клуба: