Борили смо се као један

slika

Деловао је попут хоботнице на нашем голу, уносио сигурност у екипу смиривао и „подизао“ саиграче када је то било потребно. У ситуацијама „1 на 1“ био је несавладив, противнике деморалисао и бацао у очај. Дан после првенствене премијере, један од јунака Марко Милошевић износи своје импресије након освојеног бода на Бановом брду:

- Пре свега хвала на лепим речима и честиткама. Свако прво коло новог шампионата је само по себи веома тешко. Још кад се на то дода снага противника и да смо у тиму имали неколико веома младих играча из нашег омладинског погона, онда нам овај освојени бод још више даје на значају. После примљеног гола нисмо се повукли већ смо желели да играмо, постигнемо гол и изједначимо резултат што смо на крају успели.

Имао си пар сјајних одбрана, изгледало је у једном тренутку као да си „зачарао мрежу“.

- Драго ми је да су моје одбране допринеле позитивном резултату, оне су последица напорног и квалитетног рада на припремама са тренером голмана Манојловићем. Када смо се кренули да нападамо са доста играча, отворило се и више простора за противника. То је резултовало да Чукарички има неколико ситуација „1 на 1“ у којима сам овога пута ја изашао као победник. У тим тренуцима најбитније је остати смирен и сачекати прво реакцију нападача.

Земунов „број 1“ захвалио се такође саиграчима и навијачима:

- Свакако да ништа од тога не би било могуће без мојих саиграча, који су оставили срце на терену. Они су исто колико и ја допринели да обрадујемо наше верне навијаче, који су дошли да нас подрже као што то увек и раде. Посебно бих похвалио млађе играче који су се изузетно борили, овим путем им честитам на дебију у Супер лиги.

Следеће коло и нова тешка утакмица овог пута код куће против Војводине?

- Наредно коло уједно је и дерби у коме ћемо дочекати екипу Војводине. Мотивације за ту утакмицу неће недостајати. Надам се да ћемо до тада успети да лиценцирамо сва појачања. Победа у том дуелу, много би значила нама и нашим навијачима.

2018-07-23 13:35:16

Пријатељи клуба: