Показали да смо тим

slika

Летео је по терену као стрела, био незаустављив - стизао све. Шутирао, асистирао саиграчима, дриблао, уклизавао и одузимао лопте, био нерешива енигма за противника, те на крају постигао леп и значајан погодак. Гол којим је резултат анулиран и освојен велики бод на гостовању против Чукаричког. Вељко Симић, Земунова „десетка“ и један од најбољих играча нашег клуба сумирао је утиске после суботњег дуела:

- Била је то јако тешка утакмица, посебно имајући у виду снагу противника и то да смо наступили без појачања која нису регистрована. Изашли смо са екипом коју до сада нисмо никад уигравали и успели да остваримо позитиван резултат. Због свега тога освојени бод нам је огроман, као Баново брдо.

Постигао си изједначујући погодак, који је испоставило се на крају био и коначан резултат:

- Успели смо да одузмемо посед противнику, а онда је уследио добар контра напад. Марковић је добро задржао лопту и „одложио ми“. Нашао сам се на неких 17 – 18 метара од гола и једино право решење било је да се одлучим на ударац. На крају, све је испало баш онако како сам замислио.

Одиграо си сјајно, похвале су стизале са свих страна чак и од „шефа“ на конференцији одмах након утакмице.

- Хвала свима, лепо је то чути. Задовољан сам, али препустићу другима да то оцене. Са моје тачке гледишта сваки играч је одиграо одличну утакмицу, имајући у виду да је доста њих морало да „напусти“ своје природне позиције на терену и одигра на неком другом месту. Тако да смо до бода дошли превасходно тимском игром.

Каква су очекивања пред друго коло?

- Чека нас тешка утакмица против Војводине, међутим играмо на нашем стадиону. Екипа која се уиграва би требало да наступи против новосађана. То аутоматски значи да имамо право да се надамо позитивном резултату, иако поштујемо противника.

2018-07-24 13:13:17

Пријатељи клуба: