Обавештење

slika

Фудбалски клуб Земун овим путем обавештава спортску јавност, навијаче и љубитеље фудбала да је сусрет 2. кола Супер лиге Србије између Земуна и Војводине проглашен за утакмицу високог ризика.
Сходно томе, наша дужност је да Вас обавестимо о следећим стварима како би сутрашња утакмица протекла у духу спорта и фер плеја.

Све учеснике најљубазније молимо да се понашају у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Употреба алкохолних пића није дозвољена, на и око самог стадиона као и било какво окупљање и задржавање испред самог објекта. Забрањено је уношење и коришћење пиротехничких средстава, те предмета које могу нанети лаке и тешке телесне повреде. Није дозвољено било какво вређање на верској, расној и политичкој основи, нити исказивање друге врсте нетрпељивости.
Забрањено је паркирање возила испред источне трибине, где ће бити смештени гостујући навијачи. Продаја карата омогућена је само у билетарници код западне трибине, а цена улазнице је 300. динара. У слободној продаји наћи ће се карте само за западну трибину.

Нека ово буде празник фудбала и пре свега спорта у Земуну, те нек сви уживамо у сутрашњој утакмици.

2018-07-27 21:15:47

Пријатељи клуба: