Спремни смо

slika

Фудбалери Земуна ће у оквиру 4. кола Супер лиге Србије угостити екипу Партизана. Утакмица је на програму у недељу 12.08. са почетком од 17 часова.
На конференцији за медије своја очекивања изнели су тренер Драгослав Миленковић и млади првотимац Ненад Цветковић.

- Као што сам већ у најави утакмице рекао очекује нас један празник фудбала у Земуну. У госте нам долази екипа Партизана, можда у не најбољем тренутку по нас. Међутим, никад то човек не може да бира, евидентно су после њихове утакмице у квалификацијама за Лигу Европе препорођена екипа. Већ се види тренерски печат Зорана Мирковића, играју брже и агресивније на победу. Не очекује нас ни мало „лаган“ посао, с друге стране код нас је било турбулентно цело лето а и прошла недеља. Напустило нас је доста квалитетних играча који су чинили окосницу тима, такође прошле недеље отишао је и тренер Милановић који је у дугогодишњем раду оставио велики печат у нашем клубу.

Популарни Гаша осврнуо се и на атмосферу у екипи

- Радили смо ове недеље на психолошкој припреми, "живот тече даље" пред нама су нови изазови. Један од највећих већ сутра против Партизана. Задовољан сам како је протекао тренажни процес, све је у најбољем реду и мислим да ћемо бити спремни за оно што нас очекује. Такође сви играчи су здрави и спремни, могу да изаберем најбољих 11. Имаћемо на распологању и све регистроване новајлије, тако да очекујем наш најбољи састав на терену.

Млади штопер Ненад Цветковић са оптимизмом очекује дуел против вице-шампиона Србије.

- Моја очекивања су велика, очекује нас један занимљива утакмица против Партизана. Прошле јесени смо изгубили на домаћем терену, али се сусрет преломио у 85. минуту. Задњи наш међусобни дуел смо одиграли јако добро, водили смо до 94. минута и пропустили прилику да победимо.
Као што је тренер рекао отишло је доста играча, тек почињемо да се уигравамо имамо и неколико фудбалера који се враћају из повреда. Оно што може да нас радује је квалитет који су показали два играча који су ушли у другом полувремену у Сурдулици. Унели су свежину у нашу игру и тај део утакмице смо одиграли добро, напали противника и постигли погодак. Надамо се да ће овога пута и цела утакмица бити таква, те да ћемо остварити позитиван резултат.

Популарни Цвеле је бираним речима говорио о квалитету противника.

- Углавном познајем све играче Партизана, ценим квалитете Данила Пантића кога и лично познајем. Ишли смо не тако давно и заједно у средњу школу у исти разред. Упознат сам и са осталим фудбалерима и њиховим квалитетима, познајемо се добро играли смо једни против других тако да очекујем занимљиву и неизвесну утакмицу.

2018-08-11 22:05:36

Пријатељи клуба: