У сваку утакмицу идемо на победу

slika

Нови шеф стручног штаба Милош Крушчић се на званичном предстваљању обратио следећим речима:

- Први утисци су позитивни какви и треба да буду. Долазим у клуб где сам провео две лепе године као играч и потпуно се афирмисао. На неки начин историја се поваља, пре Земуна сам био у Спартаку из Суботице као играч. Сада као тренер долазим у Земун, а претходно сам радио у Спартаку. Ако се понове резултати из времена док сам био фудбалер, бићу веома задовољан.

Одржали сте прве тренинге ове недеље, колико сте упознати са играчким кадром и екипом генерално?

- Доста сам упознат са тимом, наравно да сам пратио Супер лигу и гледао наш фудбал. Познајем већину играча и са те стране нема никаквих проблема. Наравно, за неко детаљније упознавање требаће времена и да прође период адаптације.

Следе два везана гостовања прво сутра у Лучанима, каква су очекивања?

- Од првог дана фокусирани смо и све мисли су усмерене на утакмицу против екипе Младости. Јако добро познајем тим из Лучана, начин на који играју и њихов стил. Дуго су на окупу и имају искусног тренера који годинама ради у нашем фудбалу. Веома су искусни, такмичарски опредељени и играју добро на резултат. Код куће су доста неугодни, ту се осећају пријатно и са пуно самопоуздања.

Све то указаује да нас не чека ни мало једноставна утакмица, ипак нови шеф струке верује у свој тим:

- Што се тиче нас, наступићемо са неком новом енергијом, можда и са новим стилом игре. Напоменуо сам играчима на првом обраћању без обзира с ким играмо и где, сваку утакмицу ћемо ићи на победу. Да ли ћемо у томе успети остаје да се види. Ако будемо дали максимум на терену и играли тимски шансе за тако нешто су знатно повећане. У колико противник буде бољи, пружићемо руку и честитати а онда се окренути даљем раду.

Утакмица против Младости на програму је сутра у 20:00ч у Лучанима.

2018-08-17 20:38:17

Пријатељи клуба: