У Сурдулицу по прву победу

slika

Фудбалери Земуна у оквиру шестог кола Супер лиге Србије гостују екипи Динама из Врања. Утакмица је на програму сутра од 20 часова у Сурдулици, јер се стадион Динама још реновира и није спреман за званичне утакмице. Наш тим већ је гостовао на овом терену у трећем колу када је поражен од Радника. Надамо се и верујемо да ће сутра исход бити потпуно другачији, оптимиста пред овај дуел је и шеф стручног штаба Милош Крушчић:

-Очекивања су као пред сваку наредну утакмицу, још на уводном представљању сам рекао да ћемо сваки сусрет ићи на победу било где и против кога играли. Што се тиче саме утакмице и противника, добро смо анализирали Динамо. Знамо да код куће играју чврсто и веома агресивно, са доста притиска на противника. Очекује нас пре свега једна велика борба на терену слободно могу рећи „прса у прса“, ко у томе изађе јачи би ће побединик.

Тренер Земуна истако је рад на тренизима и кадровску ситуацију у тиму:

-Добро смо радили ове недеље и мало се више упознали, екипа полако усваја захтеве и напредује из дана у дан. Што се тога тиче оптимиста сам по питању будућности, мислим да имамо добар потенцијал и можемо да наставимо са даљим развијањем тима. С друге стране потребан нам је резултат одмах, јер знамо у којој се ситуацији налазимо и морамо да освајамо бодове већ од ове утакмице. Сви играчи су здрави и спремни, сем Романовског који је осетио бол у нози на данашњем тренингу и неће путовати са нама. Осим њега, сви конкуришу за састав укључујући и Трајковића који је имао дугу паузу и полако се враћа у екипу.

Зелено-плави срећно и храбро по три бода!

2018-08-25 13:59:02

Пријатељи клуба: