Биће тешко али верујем у тим

slika

После репрезентативних обавеза сутра се наставља Супер лига Србије. Наш тим паузу је искористио на најбољи могући начин, спроведене су мини припреме на Златибору. Атмосфера је била сјајна, радило се одлично тако да шеф стручног штаба Милош Крушчић може бити задовољан:

- Пре свега хтео бих да се захвалим руководству клубa на томе што су нам обезбедили најбоље могуће услове за рад. Имали смо добар смештај, одличан терен, време нас је такође послужило и све играче на располагању (осим репрезентативаца). Мислим да су нам мини припреме добро дошле, како би се екипа упознала са начином рада и захтевима. Такође било је и доста нових играча и играча који се враћају из повредa. Момци су добро радили, показали да су прави професионалци и према обавезама се односили озбиљно, тако да могу само да их похвалим.

Сутра гостујемо у Шапцу против екипе Мачве, каква су очекивања?

- Сигурно нас очекује веома тешка утакмица против неугодног противника. Мачва код куће игра чврсто, доста су организовани и такмичарски настројени. Неће бити ни мало лако јер су шабчани веома агресивни, имају добар домаћински терен и помоћ публике. Међутим ја верујем у своје играче, добро смо радили и сигуран сам да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи. Увек кажем да идемо на победу, али то не зависи само од нас јер имамо и противника са друге стране.

Каква је кадровска ситуација пред овај дуел?

- Имамо одређених кадровских проблема, Луковић је суспендован две утакмице тако да на њега не можемо да рачунамо. Против Рада се повредио Ђаловић, а Вукадиновић још није спреман. Хендрик се вратио из репрезентације такође повређен, то су све ствари које нас ремете. Међутим, покушаћемо да из овог играчког кадра направимо најбољи могући тим који ће се супроставити противнику.

Сусрет је на програму у суботу 15.09. у вечерњем термину од 20 часова.

2018-09-14 19:56:21

Пријатељи клуба: