Ово је тек почетак

slika

Постигао је два поготка, од којих је први за „ТВ шпице“ и сигурно улази у конкуренцију за гол кола. Волеј из прве са шеснaест метара, какав се ретко виђа на нашим фудбалским теренима. Код другог гола реаговао је у маниру прекаљених нападача: одлично се убацио иза леђа ривала, сачувао „мирноћу“ те лагано послао лопту испод истрчалог Пулетића у мрежу. Знао је да сачува посед и одигра тачан пас, проигра саиграче и умакне чуварима, једном речју нерешива енигма за противничку одбрану.
Јунак победе у Шапцу млади нападач Филип Кукуличић (22), износи своје виђење синоћњег дуела:

- Добро смо се припремили за овај меч и ушли у утакмицу на прави начин. Линије тима су стајале како треба и само се чекало да колектив „избаци“ неког поједница. У овом случају то сам био ја са два постигнута поготка.

Стекао се утисак да сте после пар кола подигли ниво игре, а дошли су и бодови:

- Одрадили смо врхунске мини припреме на Златибору, што нам је помогло да се зближимо. Сви смо се боље упознали и више времена провели заједно. Шеф стручног штаба одлично је уз помоћ сарадника сложио све коцкице, верујем да се овде нећемо зауставити. Имамо амбицији да се прикључимо екипама из горњег дела табеле, а надам се да би могли да изборимо и евентуални излазак у Европу.

Какви су даљи планови следи утакмица против Бачке?

- Играмо на нашем стадиону, поштујемо противника али очекујем победу. Ветар у леђа даће нам и наши навијачи који нас бодре сваку утакмицу. Они су нам још један мотив да што боље одиграмо и упишемо нова три бода.

2018-09-16 12:27:22

Пријатељи клуба: