Земун дочекује Бачку

slika

Пред нашим фудбалерима је веома важна утакмица у првенству. Зелено - плави се налазе у "мини" серији од две везане победе. Евентуални нови успех пуно би значио на психолошком плану, а екипа би се пробила у средину табеле.
Свестан тога је и шеф стручног штаба Милош Крушчић:

- Пред нама је у овом тренутку најважнија утакмица за нас. Победа у Шапцу није флоскула, добиће на значају само ако се сутра забележи позитиван резултат. Ушли смо у добар ритам и морамо га држати до краја, не сме бити ни секудна опуштања. Тако је било целе недеље на тренизима, доста смо разговарали и причали да се ова утакмица схвати на најозбиљнији начин.

Да ли су игра и однос из прошла два кола модел по коме би Земун требало да игра?

- Апсолутно да, пред нама је утакмица од пресудног значаја за даљи наставак првенства. Морамо све учинити да дамо свој максимум и испоштујемо договор из свлачионице. Однос у најмању руку треба да буде као против Мачве. Ако све то учинимо можемо се надати добром резултату.

Каква је кадровска ситуација пред овај дуел?

- Као и увек имамо малих ситних повреда. Проблем је што нам се шест играча прикључило пред зимску паузу, који нису били спремни. Јако је тешко уигравати тим и припремати га кроз такмичарски циклус када су нам бодови преко потребни. Увек долази до неког "искакања", међутим имамо довољан фонд играча да то решимо. Такође враћа се Луковић после суспензије што је једна добра ствар, а за остало ћемо видети.

Сусрет је на програму у суботу 22.09. од 16 часова.

2018-09-21 20:20:52

Пријатељи клуба: