Земун гостује у Инђији

slika

Пред нама је 1/16 финала Купа Србије, наш тим гостоваће у Инђији против истоимене екипе. Шеф стручног штаба Милош Крушчић изнео је своја очекивања пред сутрашњу утакмицу:

- Куп је једно специфично такмичење где су изненађења увек могућа. Све екипе које учествују виде неку своју шансу због система такмичења. Игра се једна утакмица 90. минута, а фудбал је такав да не побеђује увек фаворит и бољи тим. Нас очекује најтежи могући противник кога смо могли да извучемо из Прве лиге Србије. Инђија је тренутнo прва на табели и нема пораз до сада, тако да са те стране сигурно посао неће бити лак.

Какве су амбиције Земуна у Купу Србије?

- Желимо да победимо ову утакмицу и што даље догурамо у најмасовнијем такмичењу. Куп је наравно шанса да пробамо да подигнемо рејтинг клуба на виши ниво, а ту су и одређена финансијска средства које можемо зарадити. Сигурно да ћемо сутра ићи на победу. Такође, ово је прилика да неки играчи добију своју прилику и искористе је на најбољи могући начин.

Утакмица је на програму у среду 26.09. од 16 часова. У колико после 90. минута резултат буде нерешен одмах ће се приступити извођењу пенала.

2018-09-25 19:59:39

Пријатељи клуба: