Земун рутински кроз Инђију

slika

1/16 финала Купа Србије Фк Инђија - ФК ЗEMУН 0:2 (0:2)

Фк Земун: Шћекић, Милутиновић, Цветковић, Бошњак, Башановић, Луковић (кап.) (од 63. Аземовић), Тошески, Кукуличић, Романовскиј, Вукадиновић (од 56. Подунавац), Хендрик (од 46, Мркаић).

Фудбалери Земуна славили су на гостовању у Инђији против истоимене екипе резултатом два према нула. Утакмица је била веома лепа и динамична, а наш тим доминантан током целог сурета.

Зелено - плави су добро отворили утакмицу и повели већ у 5. минуту. Након корнера лопта се одбија до Вукадиновића који добро центрира, Цветковић је највиши у скоку и шаље лопту главом у мрежу. Пола сата касније наша екипа "дуплирала" је предност, након брзог напада и пробоја по боку Вукадиновић одлаже лопту за Башановића. Уследила је асистенција на другу стативу, Романовскиј је целу акцију одлично испратио и погодио мрежу. Стање на терену се није мењало у другом полувремену. Земун је био бољи, резултат је могао бити и убедљивији јер је Кукуличић погодио стативу.

Шеф стручног штаба Милош Крушчић задовољан је победом и пласманом у 1/8 финала најмасовнијег такмичења:

- Одиграли смо јако добру утакмицу, у којој смо били бољи тим током читавих 90. минута. Момци су озбиљно схватили данашњи сусрет и такмичење у Купу Србије. Задовољан сам залагањем, игром и наравно резултатом. Ушли смо у позитивни низ и надам се да ћемо тако наставити даље.

2018-09-26 18:49:44

Пријатељи клуба: