Спремни за Пролетер

slika

После победе у 1/16 финала Купа Србије наше фудбалере очекује гостовање у Новом Саду против екипе Пролетера. Утакмица је на програму сутра 30.09. са почетком од 15 часова на стадиону Карађорђе. Прошле сезоне овај терен нам је свима остао у изузетно лепом сећању, јер су Зелено - плави управо у Новом Саду одиграли једну од најбољих утакмица у сезони. Оптимиста пред овај дуел је и шеф стручног штаба Милош Крушчић:

- Oчекује нас сигурно тешка утакмица јер се налазимо у таквој ситуацији да су нам сви мечеви веома важни и тешки. Ушли смо у један добар "колосек" и одговарајући ритам, што смо потврдили и победом у Инђији. Сви играчи сем Хендрика су спремни, Савић се такође вратио тренинзима после повреде. Након дужег времена немамо суспендованих играча и сви конкуришу за тим. Имамо једну добру атмосферу и жеља нам је да наставимо са позитивним резултатима даље.

Колико добро познајете сутрашњег ривала?

- Противник је новајлија у нашој лиги али је већ показао озбиљан квалитет. Сигурно ће после неколико утакмица где није успео да победи, бити силно мотивисан, да баш против нас прекине ту серију. Одрадили смо анализу, упознати смо са њиховим предностима и добрим странама. Очекујем као и до сада, да играчи дају свој максимум и покажу висок ниво професионализма и односа према игри. У колико се све од наведеног оствари, резултат неће изостати.

2018-09-29 14:34:37

Пријатељи клуба: