У недељу је све могуће

slika

Земун у недељу дочекује Црвену Звезду од 13 сати уз директан телевизијски пренос на каналу Арена спорт. Првотимац нашег клуба Стефан Живковић најавио је предстојећи сусрет, али се пре тога осврнуо и на прошло коло када је прекинут позитиван низ резултата:

- Као што се већ зна, имали смо добар почетак са новиш шефом стручног штаба. Забележили смо две победе и одиграли нерешено. За мене, то је био један „кикс“ овде на нашем стадиону против Бачке, с обзиром да смо играли добро и водили на полувремену. Након тога отишли смо у Нови Сад са жељом да одиграмо једну добру утакмицу. Тамо су се десиле неке ствари, које ником нису биле јасне и ми смо претрпели пораз. Резултат је превелик с обзиром на дешавања на терену и квалитет обе екипе. Међутим, тај неуспех нас није претерано „пољуљао“ и ми се окрећемо новој утакмици са Црвеном Звездом у недељу.

Сусрети против „вечитих“ су увек шанса и прилика за ново доказивање?

- Тачно тако, то су најлепше утакмице за играње. У њима нема пуно тога да се изгуби, а са друге стране може много да се добије. Ући ћемо растерећено у тај дуел, надам се да нећемо изгубити што је наш први и основни циљ. Да ли ћемо успети да победимо то не знам, али фудбал је таква игра да је све могуће.

Какву игру противника очекујете с обзиром да су у среду изгубили високим резултатом и хоће их то пореметити?

- Лига шампиона је неки „други свет“ у односу на такмичење у којем ми наступамо. Не верујем да ће бити пољуљаног самопоуздања. Они имају скоро три подједнака тима који могу да играју, тако да комбинују са различитим играчима јер имају вели фонд. Мислим да убедљив пораз неће утицати претерано на њих, сви смо свесни и знамо какав је вансеријски тим ПСЖ, један од претендената за освајање Лиге шампиона. Звезда ће сигурно бити потпуно спремна за утакмицу као и ми.

2018-10-05 09:05:30

Пријатељи клуба: