Обавештење

slika

Фудбалски клуб Земун овим путем обавештава спортску јавност, навијаче и љубитеље фудбала да је сусрет 11. кола Супер лиге Србије између Земуна и Црвене Звезде проглашен за утакмицу високог ризика. Сходно томе, наша дужност је да Вас обавестимо о следећим стварима како би недељна утакмица протекла у духу спорта и фер плеја.

Све учеснике најљубазније молимо да се понашају у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Употреба алкохолних пића није дозвољена, на и око самог стадиона као и било какво окупљање и задржавање испред самог објекта. Забрањено је уношење и коришћење пиротехничких средстава, те предмета које могу нанети лаке и тешке телесне повреде. Није дозвољено било какво вређање на верској, расној и политичкој основи, нити исказивање друге врсте нетрпељивости.

Забрањено је паркирање возила испред источне трибине, где ће бити смештени гостујући навијачи. Продаја карата омогућена је на два продајна места код западне трибине, као и у две билетарнице на источној трибини где ће бити смештени навијачи Црвене Звезде. Цена улазнице је 500. динара. Карте ће се продавати само на дан утакмице, благајне почињу са радом од 10 часова. Нека ово буде празник фудбала и пре свега спорта у Земуну, те нек сви уживамо у фубалској представи. Сусрет је на програму у недељу 07.10. од 13 часова, уз директан пренос на Арена спорт телевизији.

2018-10-05 13:25:15

Пријатељи клуба: