Земун дочекује Црвену Звезду

slika

Наши фудбалери ће у оквиру 11. кола Супер лиге Србије угостити званичног шампиона државе. Утакмица је на програму у недељу од 13 часова уз директан пренос на каналу Арена Спорт. Тим поводом јавности се обратио шеф стручног штаба Милош Крушчић:

- У прошлом колу нажалост, прекинут је наш низ добрих игара и позитивних резултата. Као што увек кажем играчима, фудбал је такав да се догађаји брзо смењују а долазе нове утакмице. Нисмо имали пуно времена за неко туговање, анализирали смо утакмицу у Новом Саду и видели где смо грешили. Сада смо потпуно спремни и окренути сусрету против Црвене Звезде.

Дуели против два наша највећа клуба су често интересантни, посебна мотивација и жеља за доказивањем увек је присутна?

- То је нормално и то тако треба да буде, сигурно да нас oчекује једна лепа утакмица пре свега за играче. То је за све нас прилика, да одмеримо снаге са једним тимом који игра Лигу шампиона. За такве утакмкице велика мотивација и није потребна, сви ће бити жељни и мотивисани да се покажу против такве екипе. Све у свему, једва чекамо почетак тог сусрета.

Противник је доживео убедљив пораз пре три дана, да ли то може да дестабилизује њихове редове?

- Ја не верујем да тај резултат може лоше утицати на њих. Они имају велики фонд играча, у питању је озбиљан клуб и одличан тим. Мислим да једна утакмица не може да их поремети, поготово што су играли против једне од најквалитетнијих екипа у Европи. Колега Милојевић доста ротира у националном првенству, чак сам и мишљења да тај резултат може да буде нека отежавајућа околност. Звезда ће сигурно пробати да се што пре „рехабилитује“ за тај пораз и врати на победнички колосек. Сигурно ће доћи спремни и мотивисани, а на нама је да им одговоримо на најбољи могући начин.

2018-10-06 12:14:22

Пријатељи клуба: