Заслужили смо више

slika

Дан након недељне утакмице против Црвене Звезде, Никола Стојковић стрелац гола за наш тим изнео је своје импресије о сусрету:

- У анализи пред овај дуел знали смо да ће противник бити истрошен и физички и психички. Мислим да смо одлично ушли у утакмицу, издржали њихов почетни притисак од 6-7 минута. То је било веома битно за даљи ток сусрета. Након тога дошли смо до своје игре, онако како смо желели и успели да постигнемо погодак.

Акција је са трибина изгледала лепо, брзо и течно како би је описао?

- Јесте, леп напад који је почео од капитена Луковића који је одлично у простор "избацио" Кукуличића. Ја сам видео да је у предности, испратио сам па мало застао и променио ритам. На крају сам ушао у простор испред Дегенека, имао и мало среће код тог ударца, али је најбитније да је лопта ушла у мрежу.

Након гола било је још неких изгледних прилика где је могло боље да се реагује у самој завршници.

- Имали смо доста ситуација да постигнемо гол из контранапада, али смо нажалост успели само једну да реализујемо. Када се не искористе шансе против екипе као што је Црвена Звезда наравно да стигне казна. Примили смо несрећно гол у погрешно време, надокнади првог полувремена.

С обзиром на изједначње у најгорем тренутку по нас, како је изгледао наставак?

- Друго полувреме противник је био бољи и имао посед лопте, али смо ми и поред тога долазили до неких ситуација из којих смо могли боље да реагујемо. На самом крају нисмо имали ни среће, примили смо поново гол у надокнади времена "ни из чега". Морамо да наставимо даље, извучемо поуке и кренемо са освајањем преко потребних бодова.

Следи двонедељна пауза па гостовање у Нишу против екипе Радничког.

- Пауза ће нам свакако добро доћи, мислим да имамо још доста простора да напредујемо и да се још боље уиграмо. Што се тиче утакмице у Нишу, то ће бити јако тешко гостовање јер су они у одличној форми. Ићи ћемо тамо сигурна да остваримо повољан резултат по нас. Ако пружимо партију као против Црвене Звезде има чему да се надамо.

2018-10-08 13:33:33

Пријатељи клуба: