Oбавештење

slika

Фудбалски клуб Земун овим путем обавештава спортску јавност, навијаче и љубитеље фудбала да је сусрет 1/8 финала Купа Србије између Земуна и Партизана проглашен за утакмицу високог ризика. Сходно томе, наша дужност је да Вас обавестимо о следећим стварима како би сутрашња утакмица протекла у духу спорта и фер плеја.

Све учеснике најљубазније молимо да се понашају у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Употреба алкохолних пића није дозвољена, на и око самог стадиона као и било какво окупљање и задржавање испред самог објекта. Забрањено је уношење и коришћење пиротехничких средстава, те предмета које могу нанети лаке и тешке телесне повреде. Није дозвољено било какво вређање на верској, расној и политичкој основи, нити исказивање друге врсте нетрпељивости. Пре почетка утакмице биће организован минут ћутања поводом смрти нашег бившег играча и директора клуба Слободана Пејовића.

Забрањено је паркирање возила испред источне и делу западне трибине до Службеног улаза. Продаја карата омогућена је на два продајна места код западне трибине, као и у две билетарнице на источној трибини. Навијачи Партизана биће смештени у три одвојена сектора (на источној два и западној трибини један). Цена улазнице за све трибине је 500. динара. Карте ће се продавати само на дан утакмице, благајне почињу са радом од 10 часова. Нека ово буде празник фудбала и пре свега спорта у Земуну, те нек сви уживамо у фубалској представи. Сусрет је на програму у среду 24.10. од 14 часова, уз директан пренос на Арена спорт телевизији.

2018-10-23 11:53:57

Пријатељи клуба: