Показали смо карактер

slika

Један је од јунака јучерашње победе против Вождовца. Борио се као лав са противничком одбраном, чешће у ваздуху него на земљи. Радио је пуно за екипу, трошио се и добијао дуеле. Поврх свега тога успео је да сачува посед, разиграва саиграче и постигне два "злата вредна" поготка. Момчило Мркаић изнео је своје виђење утакмице:

- Хвала на честиткама, утакмица је била од изузетног значаја за нас и дошла је у тешком тренутку. Поред густог распореда и умора, време је било спарно за игру. Упркос свему показали смо карактер, а сваки играч је дао свој максимум. Рано смо дали голове, па нам је после било лакше да играмо. Издржали смо до краја, одбранили се и освојили три бода.

Постигао си два значајна гола и тиме знатно помогао екипи. Како би их описао?

- Први је "пао" после уигране акције, Лукић је добро извео аут, а ја сам био на правом месту. Код другог поготка, Вукадиновић се сјајно дриблинзима ослободио чувара и још боље ме упослио. Голови ми пуно значе што се види и по начину радовања. Имали смо још пар добрих нападачких акција, могли смо постићи још неки погодак. Наравно, најбитније је да смо на крају победили.

Већ у среду је на програму нови "испит", гостовање Спартаку?

- Очекујем тешку утакмицу, играмо на страни. Они су добра екипа која је играла квалификације за Лигу Европе, са добрим појединцима и новим тренером. Надам се, да им можемо "направити проблеме" и освојити неки бод.

2018-10-28 14:01:20

Пријатељи клуба: