Земун гостује у Кули

slika

Пред нама је ванредно 14. коло Супер лиге Србије. Наш клуб гостоваће екипи Спартака из Суботице. Утакмица је на програму у среду, 31.10. од 13:00 часова у Кули. Шеф стручног штаба Милош Крушчић изнео је своја очекивања пред сутрашњи дуел:

- Настављамо такмичење у ритму среда-субота, а са много бољом атмосфером дочекујемо сутрашњу утакмицу. Много нам је значила победа против Вождовца, спремно и мотивисано одлазимо на сутрашње гостовање у Кулу. Играмо против Спартака, јако добро познајем њихов тим и клуб јер сам тамо радио две године. Они сe налазе испод нас на табели са три бода мање и сигурно ће тражити своју шансу. Наш задатак је да пружимо максимум, налазимо се у добром ритму и потребно је да наставимо тако даље. Мислим да смо спремни да пружимо добру партију, одиграмо квалитетну утакмицу и пробамо да освојимо бодове.

Каква је кадровска ситуација у тиму?

- Сви играчу су спремни и орни, осим Живковића који је и даље повређен. Максимовић и Стојковић се полако враћају у такмичарски циклус али још увек нису физички спремни да би конкурисали за тим.

Спартак oд скора има новог тренера , наш шеф добро познаје свог колегу и првог му асистента.

- Промена тренера увек доноси нешто ново у игри тима. Они су скоро преузели Спартак, (Предраг Роган и Бранко Мирјачић) у сличној смо ситуацији. Јако добро познајем начин њиховог рада, дугогодишњи смо сарадници и пријатељи. Веома добро се знамо, али кад почне утакмица другарство се заборавља. Свако ће се борити за свој клуб, биће сигурно веома интересаннтно.

2018-10-30 13:34:39

Пријатељи клуба: