Земун дочекује Напредак

slika

Пред нама је 15. коло Супер лиге Србије и наставак такмичења у ритму среда - недеља. Наш тим ће сутра од 13:00 часова, дочекати Напредак из Крушевца. Своје очекивања пред овај дуел изнео је помоћни тренер нашег клуба Дејан Глушчевић:

- Oво је можда и најтежи противник кога очекујемо на нашем стадиону у овом циклусу утакмица на три дана. Напредак је одличан тим, поседују квалитетне играче и веома искусног тренера о коме не треба трошити речи. Крушевљани традиционално играју добар фудбал и налазе се у самом врху нашег првенства. Надамо се да ћемо сталном ротацијом играча успети да одржимо ритам, верујемо да код куће можемо да изнесемо терет такмичења. Позитивни смо и оптимисти кад год играмо у Земуну, надамо се да ће нас подржати што више навијача. Њихова помоћ нам је неопходна да би остварили позитиван резултат.

Каква је кадровска ситуација пред овај дуел?

- Боља него пред прошле утакмице, Живковић се враћа у такмичарски погон али још увек не знамо да ли ће играти. Стојковић је такође почео да тренира, али неће конкурисати за састав сутра.

2018-11-03 13:52:23

Пријатељи клуба: