Спремни за Чукарички

slika

У суботу је на програму 16. коло Супер лиге Србије, односно почетак другог круга првенства. Наш тим у првом колу гостовао је на Бановом Брду и успео да избори нерешен резултат. Сутра ће угостити истог ривала, на нашем стадиону од 13:00 часова. Поводом тога, своја очекивања пред овај дуел изнео је шеф стручног штаба Милош Крушчић:

- Oву утакмицу дочекујемо у бољој атмосфери, вратило се пар играча који су били суспендовани и повређени. Имамо већи фонд фудбалера на располагању, скоро сви могу да конкуришу за тим, што одавно није био случај. Добро смо радили ове недеље, имали смо и више времена него претходни период. Прошли циклус (среда-субота) био је веома напоран за нашу екипу која је у формирању. Оптимисти смо с једне стране, желимо да пред нашом публиком и на нашем терену дођемо до бодова. За тако нешто потребно је да будемо агресивни, агилни и дисциплиновани у игри.

Шеф струке бираним речима говорио је o противнику:

- Чукарички је веома добар и организован клуб. Екипа је компактна, чврста и снажна, налази се у самом врху нашег фудбала. Поседују пар добрих индивидуалаца поготово у нападу, од којих нам прети највећа опасност. Све смо то анализирали и предочили играчима. Радили смо добро ове недеље, спремно улазимо у сутрашњи дуел.2018-11-09 13:45:17

Пријатељи клуба: